cabana richy

Cabana Richy este executata din materiale ecologice, structura de lemn cu fatada vitrata, cuprinde un pub de 120 metri patrati si capacitate de 80-100 de locuri cu posibilitate de folosire ca sala de conferinte, cat si pentru organizarea de nunti, botezuri si petreceri.
Pana in acest moment este finalizat pub-ul si apartamentul (parter si mansarda). In curs de finalizare sunt cele 4 camere care vor cuprinde 6 paturi individuale si 2 bai pe camera.

Cabana Veche (proiect) Va cuprinde parter plus mansarda, cu un bar-living si 4 camere de cazare a cate 2 locuri/camera, cu pereti vitrati atat spre lac, cat si spre ferma pomicola si paduricea de salcam.

Cabana Junior (proiect) Pana in acest moment este executata fundatia. Va cuprinde restaurant, receptie si cinci camere de cazare, a cate 2 locuri/camera, cu pereti vitrati spre lacul Junior si livada pomicola.

cabana veche

In anul 2006, s-a obtinut planul urbanistic zonal pentru realizarea unui sat de vacanta, in jurul fermei pomicole, cu urmatoarele obiective:
- 3 cabane turistice;
- 2 lacuri;
- mini herghelie pentru turism ecvestru si echitatie;
- punct procesare miere de albine.
In anul 2007, in urma obtinerii autorizatiilor de constructie, s-au realizat: cele doua lacuri, cabana Richy si fundatia cabanei Junior.cabana veche